Η ιστορία μας από το 1955

Γνωρίστε μας καλύτερα…

Το 1955 ο ιατρός παθολόγος-καρδιολόγος Λεωνίδας Σ. Φέγγος και πατέρας του Παύλου Φέγγου, ιδρύει στην ιστορική συνοικία των Πετραλώνων, στην οδό Κειριαδών (αρ.35) το πρώτο καρδιολογικό και παθολογικό ιατρείο.

Ήδη από το 1987, ως τελειόφοιτος φοιτητής στην ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Παύλος Φέγγος ξεκινά να εργάζεται στο ιδιωτικό ιατρείο που διατηρούσε ακόμα ο πατέρας του.

Το 1992 και μετά τη συνταξιοδότηση του ιατρού Λεωνίδα Φέγγου, το ιατρείου κληροδοτείται στους υιούς του, Παύλο Φέγγο και, στον μεγαλύτερο σε ηλικία αδελφό του, ιατρό καρδιολόγο Σπύρο Φέγγο.

Από το 2002, έχοντας πλέον αποκτήσει την ειδικότητα του ως Ειδικός Παθολόγος, το παθολογικό τμήμα του ιατρείου περνάει αποκλειστικά στον Παύλο Φέγγο ενώ το καρδιολογικό τμήμα παραμένει στον Σπύρο Φέγγο. Έκτοτε τα δύο ιατρεία λειτουργούν χωριστά αλλά και με μια συνεχή παραγωγική συνεργασία.

Στην περίοδο 1987-2013, παράλληλα με την διατήρηση του ιδιωτικού ιατρείου, ο Παύλος Φέγγος εργάστηκε ως ειδικευόμενος και αργότερα ως ειδικευμένος ειδικός παθολόγος σε καρδιολογικές και παθολογικές κλινικές σε στρατιωτικά, δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία όπου και απέκτησε την πολυετή εμπειρία του. 

Από τα μέσα του 2013 έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην προσωπική πελατεία και το ιδιωτικό του ιατρείο επί της οδού Κειριαδών (αρ.35) .

Χρόνια παροχές υγείας

Μέση αξιολόγηση ασθενών

Συμβεβλημένα Ταμεία